Hejdå sålänge!

Nu säger jag hejdå till denna bloggen ett tag framöver och skriver endast på www.louiseodaniel.blogg.se .
Vi ses här igen om ett halvår!

Puss!


Dr Mugg


Helt fantastiskt!

Snart åker vi älskling!


Gbg -08.

Kräftisfest hos syster

5 September.


5 dagar kvar!


Våran fina nedräknare inför Kina.


Finaste

Tesso berättar att hon har en film hon ska visa mig när jag kommer hem från jobb. Jag kom hem för ca en halvtimme sen, hon skickar.. det slutar med att jag sitter och gråter och skrattar om vartannat. Hon har gjort världens finaste och underbaraste film till mig med filmklipp från åren som gått. Så fort det löser sig med upphovsrätt och skitochmög på youtube ska jag lägga upp den här på bloggen.

Jag kommer somna med ett stort leende på läpparna ikväll!

Tack<3


Päronkort

6 September.

"Du måste ner med huvudet Daniel!"



"Men nu får jag ju dubbelhaka, jag ler ju normalt!"
....

Hahaha ja jättenormalt Daniel!



Idag har vi varit och sagt adjö till Daniels familj innan resan. Nästa helg blir det adjö till vänner och min familj, usch!


Hahaha



Kolla!!

Packad

Jag packade precis min (klädes)väska till resan, det tog ca 15 min, fattar ni?! Jag trodde det skulle ta daaagar! Plus att väskan inte ens är full, där finns gott om plats till fler kläder när vi åker hem. Perfekt för mina shoppingturer i Shanghai! Okej allt är absolut inte nerpackat, men i alla fall 90%. Skönt!

Observera min räliga fot.


Party Alias

4 September.


Gnäll

Varenda ledig timme jag har är det någonting jag måste fixa inför resan, jag är så trött på det!! Och när jag jobbar eller gör någonting annat kretsar mina tankar bara kring resan och förberedelserna. Jag vet att det är för en rolig grej och det är bara 9 dagar kvar. Men det hjälps inte. Vi har ändå gjort en hel massa, men det tar aldrig slut. Jag orkar inte. Ligger hellre här framför datorn och ja, bara ligger.

Förresten..

9 dagar!!

Nervööös!








:D


Mat är gott

Måste tipsa om denna blogg. En duktig tjej som har extremt goda och enkla recept med snygga bilder till.

Vi har testat Tacolåda, Godaste hamburgarna, Timjanskyckling, Panerad kyckling(Fast jag använde mig av chillinötter), Kycklingpasta med Curry och Korvstroganoff med sting. Allt är att rekommendera!



Panerad kyckling med en god sallad och egengjord vitlökssås.


Jag och min polare Fuglesang


RSS 2.0